Informàtica Activa S.L

Des de 2003, Informàtica Activa està formada per un equip humà de joves professionals, amb il·lusió de participar en aquest projecte empresarial i disposat a afrontar les necessitats que les noves tecnologies requereixen, oferint així un servei pròxim i de qualitat.

El que en principi va ser una petita botiga d’informàtica, s’ha convertit en una empresa amb un important pes en el sector de les pymes, de la província de Barcelona. En l’actualitat abastem tot tipus de productes i serveis en el sector informàtic, donant una solució global.

Una extensa cartera de clients satisfets, molts d’ells amb nosaltres des dels nostres inicis, és la millor carta de presentació de la nostra activitat en el sector de les noves tecnologies.

Prestem serveis d’instal·lació i manteniment de xarxes locals, xarxes Wi-Fi, seguretat informàtica, servei tècnic en local ja domicili, venda de servidors i ordinadors, programari, venda de productes informàtics i consumibles.

També oferim servei tècnic, consultoria a empreses, manteniment de servidors, còpies de seguretat, serveis de hosting web, i tot el relacionat amb Internet: disseny web, posicionament en cercadors, màrqueting en línia, a més de formació informàtica tant a empreses com a particulars.

462328_307532542655610_1647310956_o